2Tasty

Catering with Passion, Service with Heart
 

Over ons

 

 

Even voorstellen 

2Tasty is in 2007 opgericht en is inmiddels in  Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor catering.
2Tasty voelt zich thuis in vele keukens en presenteert een breed scala aan
verrukkelijke gerechten.
De eigenares van het bedrijf is Airis Read-Mohan. Zij heeft de kookkunst van huis uit meegekregen en laat u er graag van genieten. Regelmatig is zij bezig met verrassende ideeën op te doen. Zij blijft zichzelf constant verbeteren en is voortdurend op zoek naar nieuwe maar vooral smaakvolle gerechten.

Alle gerechten van 2Tasty worden met uiterste zorg bereid en op decoratieve wijze gepresenteerd.
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van
verse ingrediënten. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten. Wellicht heeft u zelf inspiratie of heeft u wat hulp nodig van 2Tasty. In beide gevallen zal 2Tasty een menu voor u
samenstellen dat perfect past bij uw gelegenheid, budget en de verwachtingen van uw gasten.
De pittigheid van de gerechten kunt u zelf bepalen.

Met culinaire groet,

Airis Read en haar team

-                                                                                ----------------------------------

Mensen samenbrengen

Een heerlijk diner brengt mensen bij elkaar en laat ze samen genieten. Zo brengen wij als cateraar mensen samen op een bruiloft, personeelsfeest of andere gelegenheid. Samen eten is samen beleven

                                                                             --------------------------------------

2Tasty Catering is een familie cateringbedrijf gespecialiseerd in exotische smaken dat een totaaloplossing biedt voor al uw evenementen. 2Tasty Catering verzorgt al uw bijeenkomsten van de organisatie tot de eigenlijke catering en de sfeer met behulp van feestmateriaal en decoratie. Met een mix van Europese gerechten en het beste van de Culinaire keuken gecombineerd met de unieke Exotische sfeer kan uw feest niet meer stuk!
2Tasty Catering verzorgt voor  alle soorten feesten voor alle doelgroepen: van events  voor particulieren tot bedrijfsfeesten voor ondernemers. 

De samenstelling van uw feest gebeurt volledig op basis van uw vooropgestelde budget.
Maar groot of klein, uw feest wordt onvergetelijk!

 

A Little Taste of Heaven

 

 

Lees hieronder wat klanten van ons vinden. Hier vindt u een aantal van onze recesenties terug die door onze klanten via onze mail verstuurd zijn en geplaatst zijn op onze website . Wilt u ook een recensie achter laten?

57 berichten op 12 pagina's
Cora Bauer
12-06-18 16:58:55
Hallo Airis en team, in een woord geweldig, echt super. Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een goed catering bedrijf maar ook een catering bedrijf wat binnen mijn budget bleef. Ik had bij een zoek macbine een budget cateringbedrijf ingevuld voor een klein budget en de volgende dag was ik al benaderd door Airis van 2Tasty. Een fijn gesprek met Airis van 2tasty ze heeft met info gemaild. Daaruit kwam een afspraak bij ons thuis zodat wij onze wensen met haar kenbaar konden maken wat wij graag zouden willen op onze speciale dag. Wij hebben afgelopen zondag 10 juni 2018 ons huwelijksfeest opnieuw gevierd in de binnentuin te Bleiswijk en daar maakte 2tasty een deel vanuit. Zei hebben een heerlijke BBQ met kok bezorgt en een heerlijk koud buffet zoals salades, kaasplank, pasta salade en heel veel lekker vlees we hebben zoveel complimentjes van onze gasten mogen ontvangen. Die wij ook aan 2Tasty willen geven onze complimenten voor fantastische verzorgde BBQ met buffet. Wat een heerlijkheid voor dat ze bij ons afscheid kwamen nemen was alles al netjes afgewassen en opgeruimd echt top. Namens onze gasten en ons zelf zijdewij bij de ceremonie allemaal PROOST maar voor jullie zeggen wij in een woord GEWELDIG.
Nogmaals bedankt Airit en taem,
Hein en Cora Bauer ;-)
Kloska Kloska schip
07-06-18 13:13:52
Voor ons Team uit duistland hebben wij op onze locatie een bbq catering voor 50 personen laten verzorgen. Tijdens de bestelling werd er erg goed meegedacht om aan alle wensen (vegetarisch/halal.) te voldoen. Bovendien was het contact met 2tasty heel goed bevallen. Hoewel de gasten ruime ervaring hadden met de 2 Tasty keuken, was iedereen erg te spreken over de kwaliteit en variatie in smaken. Bovendien werd het eten keurig op tijd geserveerd door zeer vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede ervaring en voor ons een adres om te onthouden voor de volgende keer, gezien de prijs krijgt je genoeg ervoor.
Super bedankt
Kloska Ship Supply B.V.
Lars Hoppzak
07-06-18 12:52:07
Beste 2Tasty
Bedankt voor alle vertrouwen .
De personeel BBQ was perfect en iedereen heeft genoten ?
Tot de volgende keer

Ipse de bruggen
Joyce van de velde
28-05-18 09:57:24
Voor de tweede maal catering via 2Tasty geregeld. Deze keer op slechts een aantal dagen voor aanvang. Super flexibel dus! we hebben genoten.Dank namens de jarige job!
Peter Assenberg
15-05-18 13:14:12
Hoi Airis,

Onderwerp: 50 jaar!
Alle "gele sterren" mag je vullen.

"Airis en Menny zijn een hecht team. Airis luistert goed naar wat wij hebben wilden. Ons idee was een buffet voor 40 personen. Het is een chinees menu geworden met heerlijke hapjes vooraf en een fantastische desserttafel toe. Het eten en de verzorging waren super. We zouden het zo weer doen. Smullen."

Groet, Peter
Tonen: 5  10   20

 

 


2Tasty Klanten (Zakelijk & Particulier)

2TASTY

2TASTY

Kabinet van de Gevolmachtigde (curacao)

Competa IT

Jachtclub Scheveningen

KPN in Rotterdam

Rehoboth Scheveningen

Scientist-DBC Integrated Bioprocessing

McCo Groep

Veiligheid/Vergunningen,Toezicht en Hand

MissIndiaHolland

Climate Fund Managers Den haag

Lido-Almere

Apotheek Sahodrie

Juwelier Prahladsing

Stichting Mooi ( De Kern)

Zeetech Zoetermeer

zebrawelzijn

Projectmanagement den Dekker B.V.

Titel

.