2Tasty

Catering with Passion, Service with Heart
 

KERST SPECIALS

 

Het kerstgevoel, iedereen heeft het ongetwijfeld al eens ervaren, maar toch blijft het lastig om uit te leggen. Het heeft te maken met geluk, ontsnappen aan de dagelijkse sleur en warme herinneringen. Bij 2Tasty Catering zijn de kerstdagen een van de vele hoogtepunten van het jaar, en daarom gaan we het toch proberen. Lezen jullie met ons mee?

Het kerstgevoel brengt licht. Nu de dagen langzamerhand donkerder (en kouder!) worden, wordt het buiten al snel sfeerloos. Binnen zitten wordt aantrekkelijk, met een warme kachel en een dik boek. Maar er zijn dagen dat buiten zijn opeens weer iets aantrekkelijks heeft. Inderdaad, tijdens kerst. Iedere etalage is verlicht, alle huizen zijn versierd en de vele kerstmarkten zorgen voor een sfeervol dorps, daar waar het normaal leeg is.

Het kerstgevoel brengt tijd. Tijd om je op zijn mooist te kleden voor je familie en vrienden. Tijd om je woonkamer te versieren met een boom, lichtjes, slingers en misschien zelfs cadeautjes. Tijd voor goede gesprekken, tijd voor familieleden die je al veel te lang niet hebt gezien.

Het kerstgevoel brengt wat extra liefde. Let maar eens op. De mensen zijn net wat vriendelijker voor elkaar en je geeft elkaar een net wat stevigere hand of knuffel. Je denkt aan degene die er niet meer bij kunnen zijn, en geniet extra van de tijd die je hebt met zij die er wel zijn. Er zijn tranen met elkaar, die altijd opgevolgd worden door een lach en een toast.

Het kerstgevoel brengt herinneringen. Herinneringen aan die slechte kerstfilm, die je toch ieder jaar weer kijkt. Herinneringen aan die keer dat er wél sneeuw lag, of aan de vele keren dat je hoopte op sneeuw, maar het eigenlijk alleen maar regende. Een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis in het nieuws of in de gezin.

Het kerstgevoel brengt heerlijk eten en drinken. Tijdens deze mooie dagen geniet je van heerlijke warme chocolade melk, een vers ontbijt in de morgen en een verzorgd diner ’s avonds. Laten we dan direct afspreken dat we, om het ultieme kerstgevoel te beleven, geen tijd gaan verspillen in de keuken. Geen frustratie, geen haast en geen stress. Wij regelen een overheerlijk kerstdiner voor je, zodat jij tijdens kerst kan genieten van het bovenstaande gevoel. Klinkt dat goed? 

Kijk bij onze Kerst specials voor meer informatie!