2Tasty

Catering with Passion, Service with Heart
 

 

Kerst is een tijd van samen zijn. Even geen hectiek en stress maar rust en gezelligheid. Kaarsjes aan in huis, goed gezelschap om je heen en wie weet misschien zelfs wel wat sneeuw. Wat wil een mens nog meer? Lekker eten natuurlijk;) Daar helpen wij je graag bij!

In plaats van het reguliere assortiment hebben wij voor de feestdagen een aantal heerlijke kerstspecials samengesteld. Smaakvolle kerstbuffetten , met zorg klaargemaakt om met liefde van te genieten. Of je nu gaat voor gewoon goed of lekker eens een keertje extra wil uitpakken, ook tijdens de feestdagen heeft 2Tasty Catering voor elk wat wils!

Wij raden aan om tijdig te bestellen zodat je er zeker van bent dat jij en je gasten kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu. Het buffet kunt u koelvers laten bezorgen bij u thuis. Zo kunt u uw gasten op gewenst tijdstip het buffet of diner presenteren. U hoeft alleen nog maar de warme gerechten te verwarmen. Het warme gedeelte van het buffet is zo samengesteld dat dit een fluitje van een cent is. Zo kunt u genieten van de tijd met familie en vrienden.

 Met culinaire groet

2Tasty

Airis & Menni

Kerst Actie
2Tasty Kerst.pdf (216.12KB)
Kerst Actie
2Tasty Kerst.pdf (216.12KB)