2Tasty

Catering with Passion, Service with  the Heart

Bel voor meer informatie: 06-42.77.67.47

2Tasty Arrangementen

 Live Life With a little Spice

Hapjes

2Tasty verzorgt diverse assortimenten hapjes. Van verjaardag tot  recepties, voor elke gelegenheid stelt 2Tasty een hapjes buffet samen. Ook voor luxe hapjes en een amuses buffet kunt u bij 2Tasty terecht.

Uw gasten worden verwend met diverse soorten hapjes, zoals een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of bijvoorbeeld een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas afgekruid met grof gemalen peper.

De hapjes worden verrassend gepresenteerd op etagères of amuses lepels en serveer baar geleverd.

Gast op jullie eigen feest

Catering is niet alleen een belangrijk onderdeel van de bruiloft, het is ook een breed begrip. Hapjes, drankjes, amuses, buffet, diner of de ‘late snack’  zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

Bruiloft

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloft catering op die dag tot in de puntjes verzorgd is. Aan 2Tasty kun je dat met alle vertrouwen overlaten. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een culinaire bruiloft om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een Amuse, een Diner of een combinatie daarvan voor een wat meer informele sfeer. Of een bijzonder diner voor een wat kleinere groep gasten. Bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten, alles is mogelijk

Catering Actie

Catering buffet al vanaf 50 personen voor € 8,50 p.p.

Buffet bestaat uit:

Nasi, Bami, 1 kipstuk, 1 saté

Peper sambal, ei  sliertjes, rauwkost en kroepoek.

Alle prijzen zijn excl. btw