Welkom bij

2TASTY

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag 09:00 tot 22:30

Zaterdag - Zondag 11:00 tot 21:30

Thuis of op werk

BEZORGEN & AFHALEN

BBQ

Coleslaw, kipsalade, burger,
worstjes, kipsaté, stokbrood

€ 10,-

KUNG POA KIP

Gebakken rijst, kip, kroepoek

€ 9,-

MEXICAN FOOD

Kip quesadillas, taco cups, chili lime chicken, salad, ananas empandas

€ 13,50

Verzorgt tot in de puntjes

CATERING ZAKELIJK & PRIVE

Gast op jullie eigen feest

HAPJES

2Tasty verzorgt diverse assortimenten hapjes. Van verjaardag tot recepties, voor elke gelegenheid stelt 2Tasty een hapjes buffet samen. Ook voor luxe hapjes en een amuses buffet kunt u bij 2Tasty terecht. Uw gasten worden verwend met diverse soorten hapjes, zoals een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of bijvoorbeeld een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas afgekruid met grof gemalen peper. De hapjes worden verrassend gepresenteerd op etagères of amuses lepels en serveer baar geleverd.

Een culinair hoogstandje

AT HOME

De beste plek voor een intieme diner is op uw eigen locatie. De intieme sfeer van uw vertrouwde omgeving. Met mijn creatieve service krijgt u culinair maatwerk in uw eigen huis. Genieten van een groots diner uit uw eigen keuken zonder dat u de hele avond in de keuken doorbrengt.


Uw kok aan huis Airis bereidt culinaire gerechten met een exotisch tintje. De wensen van de klant staan centraal bij het samen stellen van het menu. De liefde voor koken en lekker eten heb ik van huis meegekregen. Door de jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse keukens en daardoor weet ik wat het meest belangrijkste is: Koken met passie en op culinaire wijze, waarbij ik mijn creatieve en culinaire kwaliteiten kwijt kan en om dan daarnaast nieuwe mensen te ontmoeten.

Totaal verzorgd barbecuefeest

BBQ THUIS OF OP LOCATIE

2Tasty BBQ feest aan huis

Uniek in catering

Inclusief materialen

Catering betekent letterlijk “Het verzorgen van maaltijden” Onder verzorgen verstaan wij een verzorging van A tot Z. Concreet betekent dit dat wij in een barbecuepakket naast borden, bestek, BBQ en BBQ-benodigdheden ook stokbrood, kruidenboter, salades (opgemaakt), rauwkost, en sauzen leveren. Eigenlijk hoeft u zelf helemaal nergens meer aan te denken. Zelfs de drank, tenten, stoelen en tafels alles wat u nodig heeft voor een leuke BBQ kunnen wij voor u verzorgen!

Love for food

OVER ONS

2Tasty is door Airis  opgericht en is inmiddels in Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor catering. 2Tasty voelt zich thuis in vele keukens en presenteert een breed scala aan verrukkelijke gerechten. De eigenares van het bedrijf is Airis Read-Mohan. Zij heeft de kookkunst van huis uit meegekregen en laat u er graag van genieten. Regelmatig is zij bezig met verrassende ideeën op te doen. Zij blijft zichzelf constant verbeteren en is voortdurend op zoek naar nieuwe maar vooral smaakvolle gerechten.

Alle gerechten van 2Tasty worden met uiterste zorg bereid en op decoratieve wijze gepresenteerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten. Wellicht heeft u zelf inspiratie of heeft u wat hulp nodig van 2Tasty. In beide gevallen zal 2Tasty een menu voor u samenstellen dat perfect past bij uw gelegenheid, budget en de verwachtingen van uw gasten.

Onze mooiste creaties

GALLERIJ

De mening van de klanten

REFERENTIES

Lekker voor lunch

ONS CAFE (BINNENKORT)