Een culinair hoogstandje

THUIS KOKEN

Dineren in stijl

De beste plek voor een intieme diner is op uw eigen locatie. De intieme sfeer van uw vertrouwde omgeving. Met mijn creatieve service krijgt u culinair maatwerk in uw eigen huis.
Genieten van een groots diner uit uw eigen keuken zonder dat u de hele avond in de keuken doorbrengt.

Genieten van een op maat gemaakte menu

Uw kok aan huis Airis bereidt culinaire gerechten met een exotisch tintje. De wensen van de klant staan centraal bij het samen stellen van het menu. De liefde voor koken en lekker eten heb ik van huis meegekregen. Door de jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse keukens en daardoor weet ik wat het meest belangrijkste is: Koken met passie en op culinaire wijze, waarbij ik mijn creatieve en culinaire kwaliteiten kwijt kan en om dan daarnaast nieuwe mensen te ontmoeten.

Eindelijk is er een oplossing zodat je niet meer de gesprekken aan tafel hoef te missen, omdat je aan het koken of afwassen bent. Misschien wil je een keer indruk maken op je gezelschap met een diner uit eigen keuken. Met een Kok aan huis is dit allemaal mogelijk. Bij 2Tasty Catering zorgen wij er namelijk voor dat jij optimaal kan genieten van je gezelschap in je eigen huis! Geen drukte van een restaurant, traag personeel of de afwas, maar gewoon gezellig thuis dineren met familie of vrienden zonder je zorgen te maken over het klaar maken van een culinair menu.

Of je nu indruk wilt maken of juist voor de gezelligheid gaat, dat maakt ons niet uit, wij nemen met liefde het werk uit handen!

Neem een kijkje in ons keuken en laat u inspireren en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Create and share

Creëer een familiegevoel met een van de heerlijke diner. 2Tasty catering is heel goed in verzorgen van een buffetten , bbq en frisse huisgemaakte salades.