Totaal verzorgd barbecuefeest

BBQ THUIS OF OP LOCATIE

BBQ-catering v.a. 25 personen

Je kunt onze BBQ-catering op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. In combinatie met onze unieke pakketten verzorgen we een heerlijke culinaire ervaring.

2 Tasty barbecue meat

Genieten van een barbecuefeest dat met passie is gemaakt door onze chef

Vanaf 25 personen kun je bij ons een barbecue boeken van goede kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten. Onze barbecue pakketten zijn samengesteld door onze chef die passie heeft voor barbecueën. 

Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld. Staat het pakket van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen!

Inclusief materialen

De barbecue wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:

  • Bio borden , bio borden ,bestek en servetten (voor een meerprijs van €1, 25 ontvang je porseleinen borden en RVS-bestek);
  • Buffettafels en buffetrokken; in huur
  • Gas barbecue, barbecue gereedschap en schoonmaakkosten.
  • Gasfles huur
 
Optioneel kun je kiezen voor full-service, dat is inclusief:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Diverse soorten (party)tenten
  • Buffetmaterialen

2 Tasty drankenarrangement

Een barbecue organiseren is meer dan een goed stuk vlees of vis op de barbecue. Je wilt je gasten ook een lekker, frisdrankje aanbieden. Kies daarom voor ons drankenarrangement! Of je nu een lekker koud bier wilt of een glas cola, wij bieden een ruim assortiment aan om al je gasten te voorzien van lekkere dranken bij de barbecue. Je hoeft nergens naar om te kijken!

Voor ons drankenarrangement betaal je een starttarief van € 7,50 excl. btw. Je kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van de dranken die 2Tasty aanbiedt. Voor elk extra uur betaal je € 3,50 per persoon, per uur.

INHOUD

Ons drankenarrangement bestaat uit: Coke cola, Cola zero, Miranda, Pepsi Cola, Pepsi Max, SiSi, 7UP, Lipton Ice Tea, Sourcy Rood, Sourcy Blauw, appelsap, jus d’orange, Heineken bier of hertog Jan bier, alcoholvrij bier, rosé, rode wijn en witte wijn (zoet en droog). U kunt zelf aangeven welke drinken u  wenst.

De prijzen zijn vanaf minimaal 35 personen en in combinatie met onze barbecue pakketten.

Uniek in catering: Complete barbecue zonder zorgen!

Een complete barbecue bij één cateraar bestellen? Dat lijkt onmogelijk, maar dat is het niet! Onze naam zegt het eigenlijk al; 2Tasty. Wij verzorgen uw complete BBQ op de door u gewenste locatie door heel Nederland. Het is ons doel om uw BBQ makkelijk en betaalbaar te maken. Dat doen wij door een compleet BBQ-pakket voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Liefde voor vlees zit ons in de genen, dat proeft u tijdens de BBQ en dat merkt u in het hele proces van bestellen tot bezorging.

Alles onder één dak

Naast uw BBQ Pakket, wilt u wellicht ook nog een goede partytent of een heater. Om uw BBQ helemaal compleet te maken, hebben wij een partyservice waar wij alles verhuren voor een gelaagde BBQ. Mocht u nu speciale wensen hebben, neem dan even contact met ons op. Wij zullen er dan alles aan doen om uw BBQ compleet te maken

bbq drinks