Verzorgt tot in de puntjes

CATERING ZAKELIJK & PRIVE

Hapjes

2Tasty verzorgt diverse assortimenten hapjes. Van verjaardag tot recepties, voor elke gelegenheid stelt 2Tasty een hapjes buffet samen. Ook voor luxe hapjes en een amuses buffet kunt u bij 2Tasty terecht. Uw gasten worden verwend met diverse soorten hapjes, zoals een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of bijvoorbeeld een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas afgekruid met grof gemalen peper. De hapjes worden verrassend gepresenteerd op etagères of amuses lepels en serveer baar geleverd.

Gast op jullie eigen feest

Catering is niet alleen een belangrijk onderdeel van de bruiloft, het is ook een breed begrip. Hapjes, drankjes, amuses, buffet, diner of de ‘late snack’  zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

Verzorgt tot in de puntjes

CATERING ZAKELIJK & PRIVE

Bruiloft

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloft catering op die dag tot in de puntjes verzorgd is. Aan 2Tasty kun je dat met alle vertrouwen overlaten. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een culinaire bruiloft om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een Amuse, een Diner of een combinatie daarvan voor een wat meer informele sfeer. Of een bijzonder diner voor een wat kleinere groep gasten. Bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten, alles is mogelijk

Uitvaart

Allereerst willen wij aan u ons medeleven betuigen bij het verlies van uw dierbare. Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Na de uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en nog even samen te zijn door middel van een koffietafel of een lunch.


Meestal worden er broodjes en koffie geserveerd, maar men kan ook kiezen voor een uitgebreidere koffietafel. Deze kan uitgebreid worden met soep en andere warme gerechten. Zo wordt de koffietafel meer een lunch. Bij steeds meer koffietafels word gekozen voor een gezamenlijke borrel als afsluiting van de uitvaart. Onder het genot van een drankje, of een kopje koffie word getoast op de overledene. Indien gewenst kunnen wij ook kleine hapjes of luxe toastjes serveren. U kunt vele keuzes maken voor het invullen van de koffietafel; Natuurlijk zijn de koffietafels volledig aan uw wensen aan te passen, en willen wij graag samen met u een koffietafel samenstellen.


Wij wensen u sterkte met het verwerken van het verlies van uw dierbare en staan graag voor u klaar als u dat wenst.

2TASTY MINI SATE PANNETJE

Vers gebakken saté van de BBQ. Heerlijk voor een feestje of borrel saté wordt geserveerd met gebakken uitjes en kroepoek.

De saté wordt warm geleverd en voorzien van warmhoud pan.

75 sateetjes € 60,00

2TASTY MINI BORREL MIX

Partypan gevuld met 100 verschillende hapjes
Borrelpootjes, gehaktballetjes, Pittige filet bites,
Pittige worstjes etc. Heerlijk vers gekruid en gemaakt. Ideaal voor feestjes, partijen of voor een borrel op werk.

Zeer makkelijk in gebruik: deksel er op, stekker er in en klaar. Waarom moeilijk doen.

100 hapjes € 100,00

2TASTY MINI HAPJES PAN

Deze mini hapjes zijn ideaal voor feesten, verjaardagen, voor alle gelegenheden of tijdens een borrel. (Butterfly, chicken bites, Mini loempia’s, Mini samosa’s)

U kunt de hapjes zelf opwarmen in de oven of in de magnetron of kies voor de partypan

Zeer makkelijk in gebruik: deksel er op, stekker er in en klaar. Waarom moeilijk doen.

 

100 hapjes € 100,00