Love for food

OVER ONS

Airis Read

EVEN VOORSTELLEN

2Tasty is door Airis opgericht en is inmiddels in  Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor catering. 2Tasty voelt zich thuis in vele keukens en presenteert een breed scala aan verrukkelijke gerechten. De eigenares van het bedrijf is Airis Read-Mohan. Zij heeft de kookkunst van huis uit meegekregen en laat u er graag van genieten. Regelmatig is zij bezig met verrassende ideeën op te doen. Zij blijft zichzelf constant verbeteren en is voortdurend op zoek naar nieuwe maar vooral smaakvolle gerechten.

2Tasty, Doet de Catering van Danny Vera!

Ambachtelijk

WERKWIJZE

Alle gerechten van 2Tasty worden met uiterste zorg bereid en op decoratieve wijze gepresenteerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten. Wellicht heeft u zelf inspiratie of heeft u wat hulp nodig van 2Tasty. In beide gevallen zal 2Tasty een menu voor u samenstellen dat perfect past bij uw gelegenheid, budget en de verwachtingen van uw gasten.

De pittigheid van de gerechten kunt u zelf bepalen.

2Tasty - Danny Vera

CATERING

Lekker voor lunch

ONS EETHUIS (BINNENKORT)

Gezelligheid

MENSEN SAMENBRENGEN

Een heerlijk diner brengt mensen bij elkaar en laat ze samen genieten. Zo brengen wij als cateraar mensen samen op een bruiloft, personeelsfeest of andere gelegenheid. Samen eten is samen beleven

 

2 Tasty

FAMILIE BEDRIJF

2Tasty Catering is een familie cateringbedrijf gespecialiseerd in exotische smaken dat een totaaloplossing biedt voor al uw evenementen. 2Tasty Catering verzorgt al uw bijeenkomsten van de organisatie tot de eigenlijke catering en de sfeer met behulp van feestmateriaal en decoratie. Met een mix van Europese gerechten en het beste van de Culinaire keuken gecombineerd met de unieke Exotische sfeer kan uw feest niet meer stuk!
2Tasty Catering verzorgt voor alle soorten feesten voor alle doelgroepen: van events voor particulieren tot bedrijfsfeesten voor ondernemers.

De samenstelling van uw feest gebeurt volledig op basis van uw vooropgestelde budget.
Maar groot of klein, uw feest wordt onvergetelijk!

CONTACT OPNEMEN